• lQDPJyCpvggYpWnNAtDNB4Cwc25OrCgZK7AGVvte1JWzAA_1920_720[1]
 • lQDPJwVFicTgxWnNAtDNB4CwmVNdrjYggJIGVvte1JWzAQ_1920_720[1]
 • XXR3-banderolë
 • Produkte të pasura

  Produkte të pasura

  Keni një linjë prodhimi të pasur dhe të larmishme për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve.
 • Cilesi e larte

  Cilesi e larte

  Inspektim dhe testim rigoroz për të përmbushur standardet vendase dhe të huaja.
 • Shërbim i mirë

  Shërbim i mirë

  Sistemi i përsosur i shërbimit pas shitjes.
 • Dizajn inovativ

  Dizajn inovativ

  Përqendrohuni në inovacionin për të përmbushur nevojat e klientëve.

Produktet

Përqendrohuni në inovacionin e produktit dhe inovacionin e procesit

Rreth Nesh

Përqendrohuni në inovacionin e produktit dhe inovacionin e procesit
 • kompania 1

Linhai Xinxiangrong Decoration Materials Co., Ltd.

Linhai Xinxiangrong Decoration Materials Co., Ltd. është themeluar në vitin 2005. Është një ndërmarrje e specializuar në prodhimin dhe shitjen e materialeve dekorative.Kompania ka selinë në qytetin Linhai, Provinca Zhejiang, duke mbuluar një sipërfaqe prej 5000 metrash katrorë, me punëtori moderne të prodhimit dhe pajisje të avancuara të prodhimit.Kompania prodhon kryesisht lloje të ndryshme të materialeve dekorative, duke përfshirë pllakën me shkumë PVC, Pllakën e shtypur të modelit, Pllakën WPC, Pllakën e laminuar PVC, Panelin e dyerve, Kornizën e derës.Produktet shiten mirë brenda dhe jashtë vendit dhe priten mirë nga klientët.

Arritjet e reja

Disa nga fuqia e faqeve të internetit janë paraqitur më poshtë