• lQDPJyCpvggYpWnNAtDNB4Cwc25OrCgZK7AGVvte1JWzAA_1920_720[1]
 • lQDPJwVFicTgxWnNAtDNB4CwmVNdrjYggJIGVvte1JWzAQ_1920_720[1]
 • XXR3-банерот
 • Богати производи

  Богати производи

  Имајте богата и разновидна производна линија за да ги задоволите различните потреби на клиентите.
 • Висок квалитет

  Висок квалитет

  Строга инспекција и тестирање за да се задоволат домашните и странските стандарди.
 • Добра услуга

  Добра услуга

  Совршен систем за услуги по продажбата.
 • Иновативен дизајн

  Иновативен дизајн

  Фокусирајте се на иновациите за да ги задоволите потребите на клиентите.

Производи

Фокусирајте се на иновациите на производите и иновациите во процесот

За нас

Фокусирајте се на иновациите на производите и иновациите во процесот
 • компанија 1

Linhai Xinxiangrong Decoration Materials Co., Ltd.

Linhai Xinxiangrong Decoration Materials Co., Ltd. е основана во 2005 година. Тоа е претпријатие специјализирано за производство и продажба на декоративни материјали.Седиштето на компанијата е во градот Линхаи, провинцијата Жеџијанг, на површина од 5.000 квадратни метри, со модерни производствени работилници и напредна опрема за производство.Компанијата главно произведува различни видови на украсни материјали, вклучувајќи ПВЦ пена плоча, шаблони пресувана плоча, WPC плоча, ПВЦ ламинирана плоча, панел на врата, рамка на врата.Производите добро се продаваат дома и во странство и се добро примени од клиентите.

Нови пристигнувања

Некои од моќта на веб-страниците се прикажани подолу